2016. 08. 18., csütörtök, 12:53

Jövő héten újra Állatkertek Éjszakája! Vadulj meg!

Augusztus 26-án immáron 5. alkalommal rendezik meg országosan az Állatkertek Éjszakáját, amihez 12 állatkert csatlakozott idén. A nyár utolsó péntekén az ÉjszakáZOO-ra 11 magyarországi településen kerítenek sort, budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veszprémi állat-bemutatóhelyeken. A belépő díjak helyszínenként eltérőek, de azokon a településeken, ahol több bemutatóhely is működik egymás közelében, kombinált jegyek is válthatóak.

Pécsi Állatkert + Zsolnay Kulturális Negyed Planetáriuma

 

 

A korábbi nagy siker után természetesen idén is az állatokon lesz a hangsúly Pécsett. Két helyszínen is ismerkedhetnek a látogatók az állatvilággal különböző érdekes programok kereteiben. Az Állatkertben fél óránként látványetetésekkel, az év emlőséhez kapcsolódó kézműves programmal, esti előadással és "Nemszeretem állatok" simogatójával készülnek. A Zsolnay Kulturális Negyedben állatsimogató mellett a programokhoz, állatos témához kapcsolódó Varázsóra, a Planetáriumban pedig az Állatok égen és földön című előadás lesz. Az Állatkert és a Zsolnay Negyed között cabrio busz szállítja a látogatókat. A két helyszínre kedvezményes árú kombinált jegyek válthatóak, ezek vásárlására csak a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. infópontjai állnak az érdeklődők rendelkezésére.

 

A pécsi állatkertről már mi is írtunk nektek, de ha az ország más városába látogatnátok el a különleges éjszakára, a többi állatkert programját itt találjátok!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: