2016. 07. 12., Kedd, 15:42

Egy éves a 74nullanulla!

Napra pontosan egy éve lőttük ki magazinunkat az online térbe, azzal a céllal, hogy egy kis színt vigyünk a kaposvári média ezen műfajába, ezért egy kis visszatekintésre invitálunk benneteket. Felidézzük mennyi érdekes, izgalmas, vicces, őszinte, néha megbotránkoztató, de mindenképp a szórakoztatást szem előtt tartó tartalommal találkozhattatok a 74nullanulla első évében.

Az egy év alatt sok hideget, de rengeteg meleget is kaptunk tőletek, ami az egyre növekvő olvasottsággal azt jelzi számunkra, hogy jó úton járunk, bár még nagyon az elején. HATALMAS köszönet mindenkinek, aki támogatott és bíztatott bennünket az indulástól kezdve, és megerősített abban, hogy jó és hiánypótló amit csinálunk. Izgalmas és kihívásokkal teli egy év volt, sok szórakozással és persze még több munkával.

Az indulásunkkor több videónk és tesztünk is nagy karriert futott be, biztos emlékeztek még nagy felfedezettünkre Mc Roll-ra, aki országos hírnévre tett szert, csak a mi csatornánkon közel 80.000 lejátszásig jutott. Sokan a nagy kaposvári pizzatesztünk alkalmával találkoztatok velünk először, az ESZEMISZOM a mai napig az egyik legnépszerűbb rovatunk.

Veletek együtt nekünk is sok vidám percet okozott a legviccesebb Kaposváron fellelhető ruhadarabok gyűjtése Szandi DIVATDIKTÉTÖR rovatában, a legcikibb napszemüvegektől kezdve a legrondább kabátokig

A legnagyobb kedvenceink (és talán nektek is) a videós történetek voltak, mint például a vásáros ámokfutásunk Dáviddal, vagy amikor azt próbáltuk kideríteni, hogy vajon a kaposvári lányok pasizni járnak-e a Youth Football-ra.

Voltak nagyon megosztó anyagaink is, amikor igazi kommentháborúk alakultak ki, ilyen volt a kaposvári színészekkel készült áprils 1-i, áruházban összeesős tréfánk, vagy a Roll-al készült hét láb mély interjúnk.

Nagy öröm volt számunkra, hogy karácsonykor öt családnak tudtunk segíteni A NAGY KAPOSVÁRI ÖSSZEFOGÁS adománygyűjtő akciónk keretében. Előre nem is sejtettük, hogy együtt mennyi mindennel meg tudjuk örvendeztetni a rászorulókat.

Imádtátok a KAJAKÓMA OKTÓBER játékunkat, amikor is 100! pizzát sorsoltunk ki egy hónapon leforgása alatt.

Aztán persze számtalan random, cuki, vicces, meghökkentő anyaggal is előrukkoltunk, a nézettségi adatok szerint még most is meg-megnézegetitek az Ölelés napjára, vagy az Anyák napjára készült videónkat, mi pedig némi nosztalgiával gondolunk a Szennai Hurkafesztiválon elfogyasztott finomságokra, vagy a Kaposfüredi Káposztás nap elképesztő arcaira.

A tőlünk megszokott őszinteségen és lazaságon továbbra sem szeretnénk változtatni, szeretnénk viszont még több számotokra érdekes anyaggal jelentkezni, ehhez most a segítségeteket kérjük! Gyertek le a Fő utca 2. elé ma, azaz szerdán, igyatok velünk egy üccsit, beszélgessünk, és mondjátok el nekünk, hogy miről szeretnétek olvasni, mit szeretnétek látni a jövőben!

Ha nem értek rá eljönni, tudjátok, hogy a Facebookon és az Instagrammon is megtaláltok minket, 

74NULLANULLA FACEBOOK

74NULLANULLA INSTAGRAM

küldjétek bátran a javaslataitokat, hiszen a legfontontosabb, hogy Nektek és Miattatok írunk, reméljük még sokáig! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: