2015. 11. 14., Szombat, 10:23

A legrondább kabátok Top 10-es listája

Lassan esik a hó, jön a Jézuska, és bár kint 18 fokos hőmérséklet uralkodik, én azért már idejét láttam egy kabátokból álló válogatásnak. Bár a boltok lassan a pokol legmélyebb bugyraiba kívánnak a toplistáim miatt, én azért kitartok, és most össze is szedtem nektek a város centrumában található boltokból a legszebbeket, és összeállítottam belőlük egy 10-es válogatást!

 

1. MARKET (Pláza) - 4995 Ft 

Ezt az "igényes" katonai fröccsentéssel ellátott darabot, ajánlanánk minden G.I. Jane-nek farsangra. Az álcahálóként is alkalmazható kabát, a homokdűnés terepeken vagy egy téli zselici sétán is teljes egybeolvadást eredményez a környezettel, de a legjobban egy paintball meccsen vehetnénk hasznát. A sznob élet alappilléreként szolgáló mű rókaszőr pedig kifinomult külsőt biztosít a terepen is.

2. MARKET (Pláza) - 3495 Ft

Aki anno lemaradt róla, most pótolhatja, hiszen a Ferrari istálló első autóversenyére kibocsátott, már-már ereklyének számító kabát most ismét a polcokra került. Ajánlanám azoknak, akik évente egyszer kerülnek egy futógép közelébe, illetve a tv előtt pattogatott kukoricát majszoló sportimádóknak, hiszen a felirat büszkén árulkodik a sportok iránti szeretetükről, ha a testalkatuk már nem is. 

3. H&M - 9990 Ft

Emlékeztek még a Zűr az Űrben-re? Ezzel a kabáttal tuti bármelyikünk eljutott volna a Space Jam casting harmadik fordulójáig, méghozzá csont nélkül. Az asztronauta jelmezben persze garantált a siker, ha a gyereket akarjuk összeszedni az iskolánál délután négykor, a 100 másik kirohanó közül. Ha erre nem is, kissé drága kukás szatyornak is tökéletes lenne, a lassan bevezetésre kerülő szelektív hulladékgyűjtéshez, hiszen a műanyag palackokat ebbe is halmozhatjuk, mert így biztos nem hagyná a kukásbácsi a felhajtónkon.

4. H&M – 19990 Ft

A Szörnyella de Frász őszi-téli kollekciójából választott darab úgy néz ki, mintha tíz plüss anyabagoly testéről lenyúzott szőrből állították volna össze. A kelme tökéletes egy Antarktiszi kirándulásra, de egy hétvégi kecsketerelésen is megállná a helyét. A mosómedve jelmezt persze minden vasárnapi ebéd után kötelező átkefélni egy fésűvel, a héten alaposan összekuszálódott szálak miatt.

5. New Yorker - 12490 Ft

A Corsoban található faroklohasztón cuki, mályvaszínű kabátot nem tudnám mihez elképzelni, de a műszőr miatt gyanítom, hogy 1-2 darabot biztos látni fogunk belőle az éjszakában, hiszen tökéles lesz a 15 centis magassarkút viselő, gólyaként lépdelő esendő leánykáknak.

6. New Yorker - 5990 Ft

Az Egy gésa emlékirataiból fennmaradt ruhadarabot ajánlanám hozzá illő virágos gumicsizmával. Pergeti az esőt, de másra nem is igazán alkalmas. A rózsaszín alapszín gondoskodik a pláza cicák cuki téli megjelenéséről, míg mi a rányomott rózsabokortól tuti szemtengelyferdülést kapunk, ha szembejönne velünk az utcán.

7. New Yorker - 12490 Ft

Amerika Kapitány gettoban hordott jelmezével állunk szemben. A csuklósbusz effektel ellátott válltömésért pedig még Justin Bieber is a nyálát csorgatná. A bomber dzsekit a városban a Hold és a Nap utca felé láthatjátok majd, illetve egy-egy a "megmutatjuk magunkat a discoban" estén, hiszen a műbőr betét a pénz és sárm lifestyleról gondoskodik.

8. Divat Show Áruház - 10990 Ft

A kabát hordása közben, legjobban egy Michelin babára hasonlíthatunk, hiszen annyi gumi van benne mint a kötözött sonkában Húsvétkor. A navy minta garantáltan elrejt minket az ádáz vaddisznók elől egy-egy őszi sétán a vadonban. Gondolkodtam rajta kinek ajánljam, de őszintén remélem, hogy senki sem fogja felhúzni.

9. Divat Show Áruház - 9590 Ft

Sírnak a melltartók, hiszen a fehérnemű osztályról ellopott darabokat szétszabdalták egy pulykavágó ollóval, hogy különleges díszítést kapjanak eme csodás kabátok. Az anyaga a kabinak valahol a piaci széldzseki és a műbőr között mozoghat, mindenesetre egy kétszáz forintos csattogós klumpával tökéletes lehet az összkép.

10. Divat Show Áruház - 5990 Ft (akciós)!!!!

Nincsenek szavak amivel tökéletesen lehetne jellemezni ezt a gyönyörű szép, nagy kreativitással készült kabátot. Azt hiszem leginkább egy kosárlabdára hasonlít. Bocsássátok meg nekem, hogy elrontja az összképet az állvány, de csak így tudtam sutyiban lefotózni. Utoljára, a Vissza a Jövőbe 2-ben láttam a könyökénél látható technikát, amivel a kabát méretét tudod állítani, hiszen másért nem látom értelmét, hogy ott legyen az a kezünket gúzsba szorító gumiabroncs.

A 10 legviccesebb csizma megvan?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: