Ha már annyira benne vagyunk a Pergola tesztelésben, hogy volt helybejárásunk és menütesztünk, engedjétek meg hogy ajánljunk tőlük egy különleges eseményt is, megkönnyítve ezzel a Szentivánéji program választást.
Az ajánlat a következő:
Szentivánéji Borvacsora
Köszöntő ital: Bujdosó habzó rose
Hideg előétel: Füstölt lazac szeletek roppanós mangó salsával
Figula Savignon Blanc 2015.
Leves: Erdei gombakrémleves, parmezán sajt chips-szel
Meleg előétel:
Juhtúróval és vajas parajjal töltött cannelloni
Kreinbacher Furmint 2013.
Főétel:
Borjú bélszín pisztácia kéregben sütve szarvasgombás gorgonzola mártással, grillezett polentával
Konyári Loliense vörös 2012.
Desszert:
Mandulába forgatott Panna Cotta sós karamell ágyon
Bujdosó Kései szüretelésű Tramini 2015.
A menüsor ára: 8990 Ft/fő