Pénteken jön az emoji cunami – 1500 új pofa érkezik a Messengerbe!

2016. 06. 02., csütörtök, 14:40

Pénteken jön az emoji cunami – 1500 új pofa érkezik a Messengerbe!

Rendesen átszabják holnap a Messengerben használható emojikat, amik mostantól minden platformon ugyanúgy fognak kinézni!

Nemrég még arról cikkeztünk, hogy óriási változtatást tervez a Messenger azzal, hogy be akarja vezetni az önmegsemmisítő üzeneteket, de ez előtt a srácok gyorsan újraszabták az emojikat is. A készítők nem kis munkával újratervezték az eddig már jól megszokott pofákat, amelyek több sebből véreztek, hiszen különböző platformot használó partnereknél más- és másképp jelentek meg az elküldött emojik (tehát egy Iphoneról küldött mosolygós pofa már korántsem volt olyan vidám egy Microsoft készüléken), de voltak olyan emojik is, amelyek helyett csak egyszerűen négyzetek vagy felkiáltójelek jelentek meg, hiszen nem tudta értelmezni a másik fél készüléke a küldött arcot.

 

Mostantól nem lesz baj azzal, hogy különböző készülékeken máshogy jelenek meg az emojik

1500 emojiból válogathatunk

Erre kínál most megoldást az új frissítés, ami elméletileg holnap érkezik, hiszen a 100 új emoji mellett a régieket is újraszabták, így összesen 1500 újdonsággal találkozhatunk, ráadásul az összes platformon egyszerre frissítenek, legyen az iOS-t, Androidot vagy Windowst futtató.

 

A csajok is rendesen ki lesznek szolgálva, ideje volt már!

Csajokban az erő!

Ezen felül a Messenger most egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektet a hölgyekre, hiszen eddig eloszlás arányában több volt a férfi emoji, amin most javítanak egészen új, női karakterekkel. Jöhet a női futó, rendőrnő, de lesz itt csajos szerelmespár és bikinis szörfös is. 

 

Az új funkciót a szövegbeviteli mező alatt találjuk majd

 

Nem lesz elrejtve az új funkció

Az új funkció külön gombot kap a programban, a szövegbeviteli mező alatt lesz megtalálható, amelynek használatával már elő is tűnik a több ezer egyedi pofa, amelyekkel színesebbé varázsolhatjuk beszélgetéseinket!

 

Már alig várjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: