2016. 05. 17., kedd, 17:28

Pálinka és PaintCocktail a Rippl-Rónai fesztivál sajtótájékoztatóján

Jövő héten megkezdődik a Rippl-Rónai fesztivál, aminek kapcsán ma egy igazán különleges sajtótájékoztatón vehettünk részt a Rippl-Rónai villánál, ahol amellett, hogy pálinkát kóstoltunk, kipróbálhattuk magunkat a 'Sip and Paintben.

Nemrég már írtunk nektek a fesztivál részletes programjáról, amely jövő héten elözönli az egész várost megannyi koncertjével, HangKépUdvarával, kiállításaival, gasztronómiai élményével, na meg a gyerek nap kapcsán külön programokkal a picúroknak csütörtöktől egészen vasárnapig.

 

A tájékoztató legérdekesebb programja számunkra PaintCocktail volt, amit a jövő hét folyamán ti is kipróbálhattok majd a fesztiválon. Egy kaposvári srác fejéből pattant ki a különleges ötlet és kirángatva minket a steril műtermek szorongató környezetéből, oldottabb helyszíneken bizonyítja be, hogy festeni mindenki tud.

 

Budapesten már nagy népszerűségnek örvend a kezdeményezés, hiszen olyan különleges helyszínekre, bárokba, éttermekbe és romkocsmákba szervezik eventjeiket, mint például az Ankert, Mazel Tov, vagy a Spíler.

 

Kaposváron a Gyenesei Pálinkárium jóvoltából, oldottabban és persze vidámabban állhattok majd neki alkotni. Mi is kipróbáltuk nedűiket és ha ránk hallgattok, a meggyet mindenképpen betesztelitek majd! 

 

 

Reméljük meghoztuk a kedveteket, hogy ti is kipróbáljátok ezt a különleges programot!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: