2016. 05. 02., hétfő, 12:42

Teljes a 2016-os HangKépUdvar programja - Bohumil, Cadik, Fiba&Wuki is a fellépők között!

Idén is különleges eleme lesz a HangKépUdvar a Rippl-Rónai Fesztiválnak. Május utolsó hétvégéje után garantáltan csurig leszel élményekkel!

A Fényhangár csapata első alkalommal rendezi az udvar keretein belül a Rippl-Rónai VJ találkozót, ahol szakmailag olyan neves művészek fogják nyaldosni a retinádat, mint a vargasz, vagy kristoflab.
Na és persze a helyi erők (FényHangár, Fényszigor) is jelen lesznek ebben a fényfestési szeánszban.

Első alkalmasok vagyunk mi magunk, a 74nullanulla-sok is, hiszen először veszünk részt az udvar szervezésében. Rögtön első nap elhozzuk nektek Bohumilt, akit talán a helyieknek nem kell bemutatni. 

 

Plusz mindkét nap készülünk nektek sok-sok meglepetéssel, de ez maradjon meglepetés! :)

Hogy folytassuk még az első alkalmakat, a szombati nap - Kaposváron előszőr - fog zenélni Cadik, aki a hazai underground keresztapjaként ismert Palotai Zsolt szárnyai alól kinőtt tehetség. Volt az Anima Sound System lemezlovasa, részt vett hazánk drum&bass kultúrájában egészen a kezdetektől, Totoya Club, Rewind bulik... Jelenleg produceri  tevékenysége a fő csapásvonal: olyan neves mc-kkel dolgozott együtt, mint Blu, Phat Kat, Elzhi, vagy a Stones Throw-s M.E.D. Just című lemezét Laurent Garnier 2011 - ben az év lemezei közé választotta.

 


Az idősebb korosztálynak talán többet mondhat az Éhező Apácák, ami a '80-as évek egyik legprogresszívebb összművészeti csoportosulása volt. Idén 30 évesek, ezért egy fergeteges műsorral készülnek!

 


Fiba&Wuki testvér-dj-pár neve onnan csenghet ismerősen, hogy a 13 évvel ezelőtt elindított 
Balaton-parti Alkotótábor nevű minimal-techno esemény szervezésében az elejétől fogva részt vesznek. Ők is első alkalommal fogják pörgetni a lemezeket a HangKépUdvaron!

 



Ezekután kérdés, hogy jössz?

FACEBOOK ESEMÉNY
 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: