Kaposvár két legtutibb szálláshelye

2016. 04. 18., Hétfő, 13:20

Kaposvár két legtutibb szálláshelye

Korábban már megírtuk, hogy milyen szálláshelyek közül válogathattok, ha a városba érkező rokonoknak vagy barátoknak nem tudtok elég kanapét és fürdőkádat biztosítani, most azonban had hívjuk fel a figyelmeteket egy – akarom mondani, kettő – belvárosi gyöngyszemre!

Elismert és magas pontszámmal értékelt szálláshelyek

2014 és 2015 óta az Ady Endre utcában, tehát a lehető legjobb helyen várja vendégeit a Vicolo Vendégház és annak nagytestvére, a Prestige Apartmanház.

Mindkét helyet a legjobb kaposvári szállások közé válogatta az egyik legnagyobb, nemzetközi szálláshely-közvetítő internetes oldal.

 

Ez már önmagában is nagy elismerés, azonban ha még nem lenne elég garancia, hogy a lehető legjobb helyet csípjük meg foglalásunkkal, akkor olvassuk el azt a több mint 100 pozitív értékelést, amikben az eddigi látogatók írják le tapasztalataikat!

A hiteles értékelések szerint 10-ből 9,3 - 9,4 csillagot érdemel a Vendégház és akármilyen hihetetlen, de a Prestige Apartmanház úgy tűnik, rászolgál a nevére: 10-ből 10-es pontszámot ért el.

Tapasztaltuk, hogy a számok nem hazudtak!

Az üzemeltetők mindenkire gondoltak: 2 külön ággyal felszerelt standard szobákon túl kialakítottak még franciaágyas, romantikus hétvégéhez stílusosan berendezett szobákat és apartmanokat is, valamint gyermekekkel érkezők számára, speciálisan családi igényekre szabott apartmanokat és egyedi, stílusos luxuslakosztályokat is.

 A képgalériáért kattints!

Szemmel látható, hogy minden burkolat és berendezés a lehető legmodernebb belsőépítészeti technikával készült, a legjobb minőségű alapanyagokból, hogy az ide látogatók maximális kényelmét szolgálja. Otthonos, légkondicionált és egyedi fűtésszabályozós, alacsony energiafelhasználású, de mégis egyedi design szerint kialakított szobáikban síkképernyős kábel TV-t és ingyenes wi-fit találunk, szóval érkezés után már akár írhatják is a vendégek az ajánlásokat. Mi simán megtennénk, ha turisták lennénk!

A pompa szerelmesei se parázzanak!

Azok, akik az utazásaik során az igazi prémium kategóriát kedvelik, nem kell, hogy kevesebbel beérjék: a Prestige Apartmanházban megtalálják számításaikat. Luxus kategóriájú apartmanok és mondhatni magazinba illő lakosztályok közül választhatják ki az ízlésüknek legmegfelelőbbet. Mi csak ámultunk, amikor megláttuk a privát, saját szobába beépített jacuzzit, szaunát, és élményzuhanyt, amikkel biztosítják az üzemeltetők a legmagasabb fokozatú kényelmet. Ezen szolgáltatásokkal csempészhetünk némi wellness-érzést egy üzleti hétvégébe, vagy egy családi kirándulásba, tehát tapasztalhatjuk azt a pluszt, ami az egész városban egyedinek mondható.

A kedves, diszkrét és segítőkész személyzet mellett a makulátlan tisztaság nem a zsúfolt és kényelmetlen hotelekre emlékeztet, szinte éreztük, ahogy a menedzserrel beszéltünk, hogy mindenkire külön-külön odafigyelnek. A bőséges és kiemelkedően finom svédasztalos reggeli, valamint a precíz és minőségi részletek különlegessé teszik az itt tartózkodást, bármelyik választott szállástípusról legyen is szó.

Azok a mocskos anyagiak...

Mindezek mellet, habár úgy tartja a mondás, hogy a minőséget meg kell fizetni, ne essünk kétségbe. Akciós csomagajánlatokat is foglalhatunk az ünnepek és a hosszúhétvégék környékére, de az egy éjszakára szóló áraktól sem kell megijednünk, ugyanis a kiemelkedő szolgáltatások a városi szállodáknál alacsonyabb árakon érhetők el.

            Ha vendégeket vártok, feltétlenül itt szállásoljátok el őket és ugorjatok be ti is csekkolni a helyet. Irigykedjetek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: