2016. 03. 15., kedd, 15:43

Igaz, hogy a "Facebook-párunk" is láthatja mostantól az üzeneteinket?

Megnyugtatlak benneteket, ez egy újabb blöff. Pedig már azt hittem, hogy nyárig talán kihúzom egy újabb Faceboookos hoax megdöntése nélkül, azonban tegnap ismét ráncolhattam a homlokomat egy érdekes bejegyzésre bukkanva.

 

Legutóbb január elején kellett helyretennem néhány értetlent, akik azt hitték, egy rövid bejegyzés közzététele után megtilthatják a Facebooknak, hogy használja a közösségi oldalon közzétett adataikat és fényképeiket, ami persze totál nonszensz volt. Mégis voltak, akik bedőltek a hírnek, és ezerszám osztogatták meg a tiltakozó bejegyzést, sikertelenül. Nos, hogy ne érjen senkit újabb csalódás egy értelmetlen tiltakozásnak titulált poszt megosztása után, megmutatom miről is van szó most:

Jó hír a Facebook-on is megosztott kapcsolatban élőknek.
Mostantól azzal akivel kapcsolatban vagyunk, a Facebook engedélyt ad az üzenetek és tevékenység naplók átböngészésére. Ezzel is erősítve a párkapcsolatban élők bizalmát egymás felé. Az üzenetek és tevékenységek megtekinthetőek, viszont visszaírni vagy reagálni egy-egy posztra nincs lehetőség.

Kétféle csoport osztja mint az őrült

A hír megosztóit két kategóriába lehet sorolni - vannak, akik azért osztják meg, hogy figyelmeztessék társaikat a veszélyre (lehet hogy tudnak valamit), és vannak akik tiltakozásul azért, amiért fel akarja fedni titkaikat a Facebook párjuk előtt. Még szerencse, hogy egyik tábornak sincs igaza.

 

 

Totál kamu!

Nem kedves olvasók, nem lesz ilyen lehetőség a Facebookon, sőt épp az ellenkező irányba tartanak, állítólag Zuckiék mostanában még több energiát fordítanak a személyes adataink megvédésére, mint eddig bármikor. Szóval titkolózók nyugi, csak egy újabb hülyeség, amit anélkül osztottak tovább, hogy meggyőződtek volna a hátteréről!

 

Amúgy hogy vagytok ezzel a kérdéssel? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: