2016. 02. 22., hétfő, 20:02

A szőrös köröm a legmelegebb trend mostanában

Mióta a szőrös kabik világhódításukat élik, a szépségipar sem akart kimaradni a buliból, így kitalálták a jetik inspirálta szőrpamacsos körmöket, hogy ők is csípjenek egy szeletet abból a bizonyos tortából.

A bizarr trend Jan Arnold, a CND körömlakkgyártással és körömápolással foglalkozó cég társalapítójának a fejéből pattant ki. A manikür még egészen friss, hiszen a Libertine 2016-os őszi/téli showján debütáltak a műalkotások a modellek körmein először.

 

És itt is van a gyorstalpaló az elkészítéséhez: 1-1 a kiválasztott szőrhöz jól illő alapozó lakkal kend végig a körmeidet, hogy kellően rájuk tudd majd ragasztani az anyagot. Bár ők csak barna és fehér műszőrmével dolgoztak, ti választhattok bármilyen színt, amit a lakkozott részre erősítetek, majd dobjatok rá egy kis csillogást is, hogy kellően fénylők legyenek a kis szőrmécskék és tádáááá.

 

 

Szerintem az oroszlánsörényre hajazó körmökkel már kissé túlzásba estek, de ha valamelyikőtöknek mégis bejönne és kipróbálná, dobjon egy fotót a végeredményről és mi álljuk az azonnali eltávolításához az acetont!

Itt egy kis inspo is, hogy segítsünk kiválasztani a tökéletes jeti körmöt:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: