2016. 01. 15., Péntek, 13:31

Kaposvári mariska dílert füleltek le - szép kis szobakertje volt

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kaposvári férfi ellen, valamint kábítószer fogyasztása, illetve csekély mennyiségű kábítószer fogyasztás céljából való tartása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy, szintén helyi társa ellen.

A nyomozók 2016. január 14-én egy kaposvári családi háznál tartottak házkutatást, amelynek garázsában egy kábítószer termesztésére kialakított helyiségben több tő kábítószernek minősülő növényt, valamint üvegekben és tégelyekben szárított növényi származékokat találtak.

A rendőrök a növényeket és a termesztésükhöz szükséges eszközöket lefoglalták, a 25 éves T. D.-t pedig a rendőrkapitányságra előállították. A fiatalembert gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Rajta kívül még négy embert vittek be

Kihallgatása során elmondta, hogy az általa nevelt marihuánát több embernek értékesítette. Az egyenruhások a 18 éves P. A.-t, a 26 éves N. N.-t, a 27 éves P. T.-t és a 32 éves Z. K.-t a rendőrkapitányságra szintén előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett.

A fogyasztóknál is találtak cuccot

A lakcímükön megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök zöld színű növényi őrleményt találtak. A négy férfit a nyomozók szintén gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Tavaly szeptemberben is volt egy nagy fűfogás Somogyban, akkor egy egész ültetvénnyel buktak meg.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: