2015. 12. 28., hétfő, 13:47

Ezekre a cikkeinkre voltatok a legtöbben kíváncsiak 2015-ben! - kaposvári lányok, pizzateszt, melltartó, baleset...

Számtalan toplista lát napvilágot így év vége fele, számtalan témában - legjobb filmek, zenék, könyvek, bulik - folytathatnánk a sort a végtelenségig. Mi most azokat a helyi vonatkozású anyagainkat gyűjtöttük össze, amelyeket a legtöbben olvastatok/néztetek nyári indulásunk óta.

1.

 

Mc Roll, az elégedetlen kaposvári repper első és második videója tarolt Kaposváron és országos szinten is, több mint 100 ezren néztétek, ahogy megmondja a frankót a hazai hip-hop szcénáról.

 

2.

 

Tesztelős anyagaink is nagyon pörögtek, ezek közül is a Nagy Kaposvári Pizzatesztünk első és második része vitte az úszót nálatok 2015-ben, melyekben a legjobb kaposvári pizzákat kerestük és találtuk meg.

 

 3.

 

Dobogónk harmadik fokára a toponári súlyos autóbaleset-ről írt beszámolónk került, melyből az is kiderült, hogy saját testvérét hagyta cserben a sofőr, mikor a baleset után elmenekült.

 

4.

 

Legenda-e, hogy a kaposvári lányok csak pasizni járnak a Youth Football-ra? Erre kerestük a választ videóriportunkban, mely a 4. legtöbbet nézett anyagunk lett az évben.

 

5.

 

A nagyott futott Nemzetközi Melltartó Nélküli Napról szóló cikkünk mellett nagyot ment az Így állnak a kaposvári piacozók a Nemzetközi Melltartó Nélküli Naphoz! című videónk is, melyben azt kutattukhogy a kaposváriak mit szólnak ehhez a nemes kezdeményezéshez.

 

6.

 

A Nagy Kaposvári Összefogás 2015 adománygyűjtő kampányunkban öt nehéz helyzetű kaposvári családnak szerveztünk gyűjtést. Be is mutattuk nektek a családokat, mely anyagok bejárták az egész várost, közülük is a Makár család videóját néztétek meg a legtöbben.

 

7.

 

Városunk új kösösségi járgányait is teszteltük, majd veletek is kipróbáltattuk, ami nem egy vicces jelenetet generált, mely hozzájárulhatott, hogy felférjen a videó a Top 10-es listánkra.

 

8.

 

A kaposvári vásárban elkövetett ámokfutásunkat a mai napig emlegetitek, sok beszólás szállóigévé vált azóta. Ha nem láttad a vidit, most pótolhatod, ha már igen, dőlj hátra és nézd meg újra, ITT!

 

9.

 

Ebben a videóban arra voltunk kíváncsiak, hogy a kaposvári lakosok mennyire ismerik a város nevezetességeit. Feltoltuk 10 ismertebb kaposvári és környéki nevezetesség képét a tabletre, aztán elindultunk a Fő utcán és kérdeztünk. Született pár meglepő válasz...

 

10.

 

Testközelből mutattuk be a kaposvári éjszakai élet egy kis szeletét nyáron. Úgy tűnik nagyon ki lehettetek éhezve eme szubkultúra megismerésére, hiszen a nézettsége alapján a vidi megcsípte toplistánk 10. helyét.

 

+ 1

 

Ez a képgalériánk éppen lecsúszott a 10. helyről, de mindenképp érdemesnek tartjuk megemlíteni, mint az év legnézettebb képsorozatát. Kaposvár ismert színhelyeit kerestük fel, hogy összehasonlíthassuk, mi változott az elmúlt 30 évben.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: