2015. 12. 14., Hétfő, 15:02

Megint támadnak az idegenek: Jön a Függetlenség Napja 2!

Bizalomgerjesztő a Függetlenség Napja második részének első előzetese!

A húsz évvel ezelőtt debütáló, idegenek támadásáról szóló film kapcsán, nem sok negatív kritikát találni, ami nem is meglepő, hiszen az adott kor technikai követelményeinek, a látványvilágnak, szereposztásnak, és történetvezetésnek mind-mind eleget tett Roland Emmerich filmje.

Ki ne látta volna az űrlények támadásának első felvonását?

Szerintem az elmúlt 10 esztendőben, nem múlt el úgy év, hogy valamelyik kereskedelmi csatorna műsorára ne tűzte volna az ikonikus filmet július negyedike környékén. A Föld inváziójáról szóló már-már apokaliptikus film az 1996-os amerikát mutatja be, amint bátran szembeszáll a semmiből érkező idegenek hadával. Az, hogy néhány főváros elpusztul a film során, elkönyvelhető volt, viszont ezért is örülhetünk nagyon a folytatásnak!

Mit várhatunk a második inváziótól?

A 20 évvel később játszódó Függetlenség napja 2 ( Independence Day: Resurgence) pakolt egy adagot a látványvilágra, hiszen a sztori szerint az emberiség ügyesen manifesztálta az idegenek által hátrahagyott technológiát, és így igen durva technológiai ugráson mentek keresztül harcászati szempontból. A szereplőgárdára sem lehet panaszunk, hiszen Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg és William Fichtner is színre lépett, sőt az előző részben megismert  tudós Jeff Goldblum maradt is, azonban Will Smith úgy tűnik megelégszik az Öngyilkos Csapat vezérletével, és nem menti meg ismét a bolygónkat.

Arról, hogy milyen lesz az új Függetlenség Napja 2016 nyarán majd a mozikban meg lehet bizonyosodni, annyi viszont már most elkönyvelhető, hogy az első előzetessel jó néhány rajongó figyelmét felkeltette a klasszikus film folytatása. Várós!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: