2015. 12. 08., Kedd, 15:21

Drága Apple, mi a tosz ez?!

Régóta lehetett tudni, hogy a gyenge aksikkal és rövid üzemidővel ellátott iPhoneok miatt régóta zúgolódó felhasználók hamarosan kisebb kárpótlásra számíthatnak, és ennek most el is érkezett (végre) az ideje.

Előbb jött az iOS 9, amit korábban szemügyre is vettem, és ami kicsit segített is az aksi teljesítményén, hiszen a rendszer már nem zabálta annyira a százalékokat mint elődje. Azonban az igazi megoldást az Apple most egy olyan tokkal kínálja, amellyel jelentősen megnövelhetjük telefonunk üzemidejét. De hogy ez miként sikerült ennyire bőszmén ocsmányra, nem tudom felfogni.

A mindig is egyszerű, letisztult, mégis kifinomult formatervezésről híres almás cég alkotásaiért máig rengetegen rajonganak az előbb felsorolt okok miatt, viszont ezt látva még a legelvakultabb Apple rajongó is felszisszen ijedtében. A szilikon borítással, valamint mikroszálas béléssel ellátott tok azon felül, hogy a beépített akkumulátor beszélgetési idejét 17 óráról 25 órára tornássza fel, valamint hogy 18 órán át lehet vele LTE - hálózaton böngészni, másra nem nagyon lehet büszke.

Körülbelül úgy néz ki a tok, mintha úgy csomagolták volna be az aksit, mint ahogy én szoktam becsomagolni a karácsonyi ajándékokat – irtó bénán. Nálam ez még oké, a család nem szól meg érte, hiszen az ajándék a lényeg, viszont az Iphonnál pont, hogy nem így kellene lennie. Hiszen ha már 36 ezer forintot kipenget valaki egy ilyen üzemidő-növelőért, akkor már az a minimum, hogy az a tok nézzen ki valahogy, és lehetőleg ne asszociáljon róla mindenki Quasimodora!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: