2015. 11. 05., csütörtök, 14:21

Bedöntötte a Balmain a H&M-et - úgy vitték a 100ezres kabátot, mintha muszáj lett volna

Mint minden évben, idén sem maradhatott ki a H&M divatházzal való kollaborációja. Valamikor májusban értesülhettünk az óriási newsról, ami pillanatok alatt terjedt a világhálón a divat fanatikusok körében, hogy 2015-ben a Balmain lesz a tervezője a novemberben beszerezhető nagy szabású kollekciónak.

 

Érkezzen egy kis háttérinfó:

2005-ben született meg az ötlet, hogy közös munkába kezd a H&M a luxus divatmárkákat gyártó cégekkel és elérhetőbb áron terveznek közösen egy-egy kollekciót. Az első a sorban Karl Legelfeld volt, őt pedig olyan nevek követték az azóta eltet években, mint Stella McCartney, Jimmy Choo, Roberto Cavalli vagy Alexander Wang. Az esemény évről évre nagyobb hype-ot kap a világ divatrajongói körében, de talán a Balmain x H&M került a legjobban a rivaldafénybe, hiszen a tervező Oliver Rousteing, a Kardashianok nagy barátja, akik előszeretettel hordják a divatmárka darabjait.

Ma reggel:

A napokban már kinéztem pár darabot az interneten magamnak, amit szívesen beszereznék, hiszen a weboldalon már a kollekció darabjai közül szemezgethetett mindenki, bár az árak még nem voltak feltüntetve. Idén először online is árusították a limitált darabszámú ruhákat, így benne volt a kukac a seggemben rendesen. Az online vásárlás 10 órától nyitott, valamikor 9 után egy kicsivel sikerült elfoglalnom a helyem a szerkesztőségben és azonnal felkerestem az oldalt, egy kis vásárlás reményében. Nem tudom hányan jártatok hasonló cipőben, de nekem ezt hozta ki az oldal:

 

 

A sorban állásom majdnem 2 órán keresztül tartott, úgyhogy Ipaden és telefonon is próbálkoztam egyszerre. Olyan érzésem volt, mintha a Neptunba próbálnék belépni tantárgyfelvétel idején, így frissítettem és frissítettem, mint a jó gyerekek. A srácok csak egy nagy ujjongásra figyeltek fel, hiszen 2 kínkeserves óra után, végre sikerült a lehetetlennek tűnő küldetés és bejutottam. Ám hamar letöröltem az arcomról a vigyort, mert az elfogyott tábla csapódott folyamatosan az arcomba:

 


 

Szó szerint kirámolták az egész online teret: a 80 ezres kabátok is gazdára találtak és a 60 ezres táska is valaki másnak az oldalán fog visszaköszönni az utcán. A kollekció egyébként nagyon szép, vannak darabok amiért különösen odavagyok, de hogy őszinte legyek veletek, bármennyire is divatmániás és sokak szerint vásárlókóros vagyok, a 100.000-res Balmain feliratos H&M bőrkabátot nem venném meg.

 

 

Mindenkinek ajánlom, hogy pattanjon fel az oldalra és nézzen rá a kollekcióra, hiszen egy kis nyálcsorgatás sosem árt.

Magyarországon egyedül Budapesten a Vörösmarty H&M -ben lehet a mai naptól beszerezni a kollekció darabjait, már amennyi maradt belőle. Pesten az emberek szabályosan megőrültek, kora reggel (és ez alatt reggel 5-6 órát értsetek) álltak sorba, hogy megkapják a fél perc sznobságukat. A bejutásnál a pokol bugyrai fortyogtak és ez az üzletben sem lehetett másképp.

Itt egy kis videó, amit a vous.hu csapata készített az őrületről:

A kaposváriaknak sem kell ám szégyenkezniük, ha könyöklős vásárlásról van szó!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: