2015. 09. 03., csütörtök, 19:14

3 ok, hogy miért nézz be pénteken a HangKépUdvarba

Egyedülálló audiovizuális orgia

A vizuált a város és a környék egyetlen fényfestő csapata, a Fényhangár prezentálja. Mint tudjuk, egy jól befényelt helyszín legalább annyit ad egy esemény hangulatához, mint a zene, márpedig a Mtesz udvar hatalmas falfelületeivel tökéletes helyszínt biztosít ehhez. Ráadásul a srácok !kaposvári speciális szett! –el készülnek, ami külön izgalomra ad okot.

 

 

Jó arcok

A mostani már a sokadik HangKépUdvar, amin részt vehetünk, és minden alkalommal konstatáljuk, hogy egészen más közönség jelenik meg ezeken a hepeningeken, mint más kaposvári eseményeken. Semmi feltűnősködés vagy arcoskodás, csak színtiszta móka és jókedv.

 

 

Egyedi és minőségi zene

Ha nincs kedved bulizni pénteken, most sajnos nem húzhatod ki magad azzal az indokkal, hogy nem tetszik a zenei felhozatal, mert itt aztán tényleg minden lesz (de nem úgy mint a búcsúban). Ha letettétek a melót, vagy az iskolatáskát, már lehet is indulni a helyszínre, mert 4-kor startol a buli, némi négynegyedes lötyögéssel, egészen 8-ig. Aztán egy jó Zozzember szett következik, majd 9-től DJ DB jön a fekete ütemekkel. Később a pszichedelikus-elektronikus Kaktus, azután pedig ritkaságot hallhatunk– Zagar nyom majd egy dj szettet, ami nem kis kuriózumnak számít.. És végül, de utolsósorban kisB!&mesterbandi játszanak valamit az általuk preferelált 49 stílus közül, de biztosak lehetünk benne, hogy jóóó lesz!

 

 

Szóval minden adott egy tökéletes péntek estéhez, tényleg csak azt tudjuk kívánni, hogy jó idő is társuljon ehhez. De ha nem, akkor sem esünk kétségbe, mert bevonulunk a Mtesz nagytermébe

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: