2024. 04. 22., Hétfő, 09:19

Élete végéig börtönben maradhat a kaposvári anya-lánya gyilkosság elkövetője - VIDEÓ

Öt évvel ezelőtt Kaposváron ölte meg a párját és annak édesanyját egy izraeli állampolgárságú palesztin férfi. A gyilkos álmukban végzett a két áldozattal. Utoljára 2022 elején adtunk hírt róla hogy áll a gyilkossági ügy tárgyalása, akkor még az izraeli állampolgárságú férfi kiadatása volt folyamatban, az ügyész súlyosításért, a védő felmentésért fellebbezett. 

A férfi Németországban ismerkedett meg a 21 éves lánnyal, aki egyetemi tanulmányai részeként egy szemesztert töltött külföldön. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, és a férfi az Izraelben élő családjának is bemutatta a lányt.

Izraelben fogták el a kaposvári barátnőjét és annak anyját felgyújtó gyilkost

Izraelben fogták el a kaposvári barátnőjét és annak anyját felgyújtó gyilkost

Féltékenység miatt fojtott meg egy kaposvári lányt és annak anyját a 32 éves palesztin származású, izraeli állampolgárságú férfi, aki a gyilkosság után rájuk is gyújtotta a lakást, hogy elterelje a figyelmet brutális tettéről. Izraelben fogták el végül.

2018 októberében mindketten a lány édesanyjának kaposvári lakásába költöztek. A pár kapcsolata azonban hamarosan megromlott, szakítottak egymással, ám továbbra is egy lakásban tartózkodtak.

Az ominózus éjszaka a férfi egy puha anyaggal befogta a volt barátnője és annak anyja orr- és szájnyílását, melynek következtében mind a ketten meghaltak. A férfi ezután bútorokat és ruhákat gyújtott meg, majd az erkélyre ment, ahol segítségért kiabált

A környékbeli lakók értesítették a tűzoltóságot, akik kimentették az erkélyen tartózkodó férfit.

Az ügy jelenlegi állása szerint nagy a valószínűsége, hogy feltételes módon sem kerülhet szabadlábra a gyilkos, vagyis élete végéig börtönben marad.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: