2023. 09. 11., Hétfő, 09:42

Kaposvári srácot is követhetünk hétről-hétre a TV2 új társkereső műsorában - VIDEÓ

Power of Love névvel indít hétfőtől új reality műsort a TV2 Média Csoport, melyben egy kaposvári versenyző - mármint szerelemgombóc - is szerepel.

A szerelem ereje című új műsorban hét lány és hét fiú keresi majd napról napra a szerelmet a televízió képernyőjén, de ha ez önmagában valakinek nem volna elég, a műsor készítői a fődíjat megfejelték még némi pénznyereménnyel is. A történéseket 45 kamera rögzíti luxuskörülmények között, amelybe a játékosok be sem lesznek zárva, hiszen a forgatásokon kívül tarthatják a kapcsolatot a külvilággal és másokkal, csupán egymással nem találkozhatnak.

A hétfőn este a SuperTV2-n debütáló műsor versenyzői között szerepel a 31 éves kaposvári származású Horváth Gergő is, aki saját bemutatkozásában bevállalósként és céltudatosként jellemezte önmagát. Elmondása szerint azért jelentkezett a műsorba mert kalandra és kihívásra vágyik, az egészet csak nyaralásnak éli meg. 23 éve kajakozik - rendszerint a Deseda vízén -  és számára az az ideális nő, akivel megvan a vibe és vevő a humorára is, de az se baj ha okos és intelligens is. Mutatjuk is a teljes videót:

 

 

Követitek majd a műsort?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: