Hosszabbított a Kaposvár jövő évi gerince, magyar válogatott játékosok is maradnak - VIDEÓ

2023. 05. 24., Szerda, 11:35

Hosszabbított a Kaposvár jövő évi gerince, magyar válogatott játékosok is maradnak - VIDEÓ

Múlt héten kezdte el bejelenteni a Kaposvári Női Röplabda Club közösségi felületein azokat a játékosokat, akikkel sikerült hosszabbítaniuk.

A sort a csapat és maga az Extraliga legeredményesebb magyar válogatott játékosával kezdték, az egészen elképesztő 394 pontot termelő Szedmák Réka jövőre is Kaposvár csapatát erősíti majd.

Nagyon boldoggá tett a lehetőség, hogy a következő szezonban is Kaposváron röplabdázhatok! Nagyon megkedveltem a várost, a klubot és a szurkolókat, valamint úgy érzem, hogy van még mit tanulnom Vincenttől, ráadásul az egyetemi tanulmányaimból is van még egy év hátra, így könnyen meg tudtam hozni ezt a döntést! - nyilatkozta a szélső ütő.

Őt a szintén magyar válogatott centerünk Bodovics Hanna követte, aki egész évben a KNRC egyik alappillére volt a hálónál. 

Nagyon örülök, hogy még egy évet hosszabbítottunk a KNRC-vel, mert úgy gondolom, hogy eddig is sikerült jól összedolgoznunk az edzővel, stábbal, csapattal és ezután is sikeresek lehetünk együtt! Nem volt nehéz a döntés, több érv is állt Kaposvár mellett, a város nagyon a szívemhez nőtt, igazán otthon érzem magam, a vőlegényemmel szeretünk itt élni. - mondta Hani.

A KNRC hosszabbított az idei évben először magyar válogatott behívót kapó Godó Pannival is, aki 197 pontjával hamar az egyik légponterősebb magyar játékosunkká nőtte ki magát.

Nagyon jó érzés volt aláírni még egy évet Kaposváron, a hosszabbítással kapcsolatban csak pozitív érzéseim vannak. Nagyon kedveltem a csapatot és a stábbal is kifejezetten jó kapcsolatot ápoltam, így könnyű volt meghozni ezt a döntést - nyilatkozta az oldalon Panni.

A liberó poszton is ismerős arcot láthat a kaposvári közönség jövőre, hiszen további egy évig marad városunkban Rády Boglárka is, akinek nem titkolt célja a válogatott behívó:

Prioritás volt a döntésemben a játéklehetőség, bizonyítani szeretnék önmagamnak is, hogy jó döntéseket hozok a karrieremet tekintve, és ezzel előbb-utóbb elérem azt a célomat, hogy felnőtt válogatott kerettag is legyek! - fejtette ki jövő évi céljait Bogi.

Külön öröm, hogy egy rendkívül ígéretes fiatal tehetség is megkapta a KNRC-től első felnőtt profi szerződését, hiszen a stáb úgy döntött, hogy a mindössze 18 esztendős Radnai Luca is Kaposváron tölti majd a 2023/24-es szezont.

Szépen sikerült tehát a Kaposvár magyar gerincét egyben tartania a stábnak, kíváncsian várjuk az érkezőket és a légiósokat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: