2022. 11. 06., Vasárnap, 17:05

13 év után új klippel jelentkezik a NOX - VIDEÓ

A videóklip a hamarosan megjelenő lemez egyik dalához készült.

13 év után újra összeállt a NOX, amely a 2000-es években hazánk egyik legnépszerűbb zenekara volt. A visszatérés apropóján egy új lemezt is kiadnak, emellett pedig november 27-én a Papp László Sportarénában egy nagykoncertet is adnak majd. A most megjelent klipjük a November címet kapta, a dal pedig az új lemezen is hallható lesz, sőt a koncerten is előadják.

A November című dal összefoglalja mindazt, ami a NOX-ra oly jellemző volt. 13 év alatt sokat változott a zenei trend, mellyel természetesen mi is formálódtunk, de megőriztük a NOX esszenciáját” – meséli Péter Szabó Szilvia, a zenekar énekesnője. „Ennek eredményeképpen mind a hangzás, mind a szöveg tekintetében önazonosak maradtunk és egy érett, mégis nagyon friss dal gurult ki a zenei műhelyből. Kimondhatjuk: felnőtt a NOX. A videóklip művészeti koncepciója is nagyon izgalmas, mivel – a ránk jellemző látványos jelenetek mellett – számos múltidéző visszautalást rejtettünk el a klipben, amitől valódi időutazás lett a végeredmény.

- nyilatkozta egy interjújában a NOX énekesnője, Péter Szabó Szilvia. A klipet egyébként Jimy J. Hollywood rendezte, míg a szöveg Valla Attila, a zene pedig Harmath Szabolcs munkáját illeti. Íme a klip:

Hogy tetszik?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: