2022. 03. 03., Csütörtök, 10:18

Tömegverekedésbe torkollott egy Somogy megyei romanap - VIDEÓ

Hat férfi részegen összeverekedett egy Barcs melletti faluban tartott rendezvényen.

Az esti órákban a rendezvény közelében volt az egyik vádlott a barátnőjével és annak fiú testvérével, amikor ismerősük sértőn szólt a nőhöz. A vádlott ezt nehezményezte, visszaszólt, amitől viszont a másik fél vált indulatossá és egy sörös üveggel a férfit fejen ütötte, majd elszaladt a helyszínről.

Lécekkel ütötték egymást a falunapon, egyikük saját magát vitte a földre - Kétszer - VIDEÓ

Lécekkel ütötték egymást a falunapon, egyikük saját magát vitte a földre - Kétszer - VIDEÓ

Egy nő és hat férfi egy falunapon verekedtek össze. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, pont a legrészegebb volt a "legerősebb", a balhé során két alkalommal is magától összeesik (a piros ruhás férfi, 0:21-nél és 1:00-nál). 

Az erősen vérző vádlott azonban barátnőjével együtt üldözni kezdte, akit egy útkereszteződésben ért utol. Itt többen csatlakoztak a sérült férfihoz, de a sörös üveget dobó vádlottnak is volt segítsége és rángatni, ütni, rúgni kezdték egymást a település közepén.

Az ügyészség a Barcsi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a korábban már büntetett vádlottakkal szemben felfüggesztett börtönbüntetést, a büntetlen előéletű társaikkal szemben közérdekű munkát, a fiatalkorú elkövetővel szemben próbára bocsátást indítványozott.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: