2022. 02. 21., Hétfő, 11:33

Bealudt a kocsmai asztalnál, ivópartnere zsebelte ki - VIDEÓ

A somogysárdi kocsmában tért nyugovóra az egyik asztalnál egy férfi, akit a mellette ülő társa mindeközben szépen megrövidített.

A rendelkezésre álló adatok alapján február 17-én délután ketten italoztak együtt egy somogysárdi vendéglátóhelyen. Egyikük túl sok alkoholt fogyasztott, emiatt elaludt az asztalnál. Ekkor ismerőse kivette az alvó sértett zsebéből a pénztárcáját, eltett belőle hetvenezer forintot, majd visszacsúsztatta az erszényt és távozott. A férfi csak jóval később, hazaérve vette észre, hogy hiányzik a pénze. Tudta, hogy csak a presszóban tűnhetett el a pénze, és a sejtése beigazolódott.

A rendőrök a bejelentést követően a kamerarendszer segítségével azonosították a 36 éves somogysárdi lakost, akit február 19-én a Kaposvári Rendőrkapitányságon kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A férfi vallomásában elmondta, hogy ittassága miatt vetemedett arra, hogy kifossza ismerősét, és azt is, hogy az ellopott pénzből nem maradt semmi, azt még aznap este elitta.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: