2024. 01. 23., Kedd, 11:43

A legjobb négy közé juthat kedden a KNRC a Magyar Kupában - GALÉRIA

Zajlik az élet a női röplabdacsapat háza táján, de ami a legfontosabb, kedden 17:30-tól egy végletekig kiélezett mérkőzés vár a csajokra a Kaposvár Arénában, hiszen a Magyar Kupában a legjobb 4 közé juthatnak, ha legyőzik az UTE csapatát.

Először tehát a mai meccsről: 17:30-kor fogadja a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján Kaposvár női röplabdacsapata az UTE együttesét. Az első mérkőzésen a KNRC egy szoros csatában végül 3-2-re győzni tudott, tehát ma csak a győzelem érhet továbbjutást. A mérkőzést egyébként az 1. Magyar Cukor Manufaktúra is támogatja.

A kaposváriak egy nagyon sima, 3-0-ás győzelemmel hangoltak a mai mérkőzésre, a Balatonfüreden léptek át még pénteken nagyon simán, erről egy galériát is láthattok alább. Közben pedig erősítés is érkezett egyenesen Törökországból, a 187 centiméter magas Ecem Şahin center pozícióra. Ecem azért érkezett Kaposvárra, hogy pótolja a térdsérüléssel küzdő Tóth-Bodovics Hannát, aki egyébként a minap sikeres műtéten esett át, és megkezdheti a rehabilitációját. Neki innen is jobbulást kívánunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: