Magabiztos győzelemmel fordulhat rá a KNRC a Magyar Kupa elődöntőre - GALÉRIA

2023. 02. 17., Péntek, 13:39

Magabiztos győzelemmel fordulhat rá a KNRC a Magyar Kupa elődöntőre - GALÉRIA

Az Extraliga soron következő mérkőzésén a papíron gyengébb erőket képviselő Székesfehérvár volt a Kaposvár ellenfele péntek este a városi sportcsarnokban. A KNRC a héten felhívást is intézett szurkolói felé a törökországi földrengések áldozatainak megsegítésére, és jó volt látni, mennyi adományt összegyűjtöttek a kaposváriak a bejáratnál, amelyet hamarosan majd a katasztrófa sújtotta területekre is eljuttat a csapat.

Ami pedig a pályán történt az nagyrészt a kaposvári lányok kottájából volt játszva. Már az első szettben kirajzolódott a különbség, jöttek sorban a hazai pontok a Szedmák-Ubavic-Gyimes triótól, de tényleg mindenki odatette magát akit a mester a pályára küldött, látszott is a végeredményben, 25-15, 1:0 ide.

A második szettben mintha kicsit lazábbra vettük volna a figurát, itt egy darabig fej-fej mellett haladt a két csapat sőt, a Székesfehérvár többször is előnybe tudott kerülni, aztán jött a Szedmák-show. A hazaiak szélső ütője megállás nélkül sorozta a pontokat, ha nem fújják le, ki tudja hol áll meg, így is 17-et hozott összesen a meccsen, 25:18-al pedig 2:0 állt az eredményjelzőn.

A harmadik szettben aztán továbbra sem volt kérdés a győztest illetően, jött is rendesen a fiatalítás, a végére már együtt volt a pályán Radnai Luca, Nehir Kiraz és Rudy Renko-Ilic is, akik az egész meccsen parádésan játszó Godó Pannival megtámogatva be is állították a végeredményt, 25-15, 3:0-ás kaposvári győzelem.

Ennél jobban talán nem is lehetett volna hangolni a szerdai Békéscsaba elleni Magyar Kupa elődöntőre, ahol hatalmas szükség lesz a hazai közönségre 18:00-tól a kaposvári sportcsarnokban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: