2024. 02. 09., Péntek, 10:37

Újabb éttermet nyit a veszprémi Fricska!

Méghozzá a Balaton déli partján, Balatonföldváron. 

Olyan lokációt kerestünk, amelyik egyediségében méltó társa lesz a gyönyörű veszpréminek. Szerintünk megtaláltuk a tökéletes helyszínt: a Balaton legszebb, 1,2 km-es, ősfákkal szegélyezett, századfordulós villák előtt elnyúló sétányán, közvetlen a Balaton partján, Balatonföldváron, csodálatos kilátással az északi partra - osztották meg Facebook oldalukon. 

 

A 100 fős egyedi belső vendégtérből, a kertben pedig az 1500 nm-es teraszról csodálhatjátok a Balatont, és a legeslegszebb naplementét.

Már az ősszel elkezdődtek a munkálatok a Fricska Balaton étteremben, amely a tervek szerint húsvétkor nyitja meg kapuit. Az első képek alapján szokásos Fricska hangulat vár majd minket egy kis balatoni csavarral:

Hiszünk a négyévszakos Balatonban, hogy az év minden napján más arcát mutatja, mással szólít meg. Az étterem berendezése is ezt tükrözi majd, négyfelé osztottuk a teret, így amikor nálunk vagy, kiválaszthatod, hogy a kandallós télbe, a szüretelős őszbe, a békalencse-fa nyárba, vagy a világító begyű madarak lakta hatalmas fészkű tavaszba szeretnél ülni.  

Mi a világító begyű madarak lakta hatalmas fészkű tavaszba szeretnénk ülni! És ti? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: