2024. 02. 09., Péntek, 10:04

Élő adásban jelentették be hogy ki lesz Vadon Jani utódja

A Balázsék pénteki adásában reggel hét óra után nagy bejelentést tett Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri. Új műsorvezetőtársuk már be is jelentkezett a Rádió 1 élő adásában, sőt, hétfőn reggel hat órától már hivatalosan is munkába áll.

Számos sztár megfordult a rádióműsorban az utóbbi hetek alatt, és olyan nagy nevek foglalták el Vadon székét, mint Ábel Anita, Puskás Peti, Kovácsovics Fruzsina, Svraka-Gévai Juli, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Wossala Rozina, vagy éppen Nagy Alekosz. A napokban pedig egy szavazás indult a Rádió1 oldalán, amelyben a hallgatók dönthették el, kit szeretnének hosszabb távon is hallani a műsorban.

Négy nap alatt 260 ezer szavazat érkezett,  a legtöbbet a stand-upos  Ráskó Eszter kapta

Ráskó azt mondta, nagyon igyekszik majd, hogy rászolgáljon a bizalomra. Először azért izgult, hogy nem tud időben elaludni, majd azért, hogy nem tud időben felkelni ma reggel.

Én vagyok a Jani, ezt most már mondhatom végre

– jelentette ki a humorista, aki nem is értette, hogyan történt az egész, s miért ennyire népszerű a hallgatók körében. Hozzátette: a „szabolcsi attitűdöt” szeretné bevinni kicsit a műsorba.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: