2024. 01. 10., Szerda, 13:49

A Nagy Kaposvári Összefogás - További 2 millió forinttal járultak Levente gyógyulásához

Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárult karácsonykor a Nagy Kaposvári Összefogásunk, ám magunk sem számoltunk azzal, hogy ezt az év elején még tovább tudjuk fokozni.

Pedig sikerült a kaposvári KOMETA segítségével, akik Összefogásunk során találkoztak a Kende család és Levente történetével, és úgy gondolták, ők is mindenképp szeretnének segíteni nekik! 

Levente története

A 12 éves Levente pici kora óta egy olyan súlyos betegséggel küzd, amelyre még az orvosok sem találják a megoldást. A fiú vastagbele nem működik megfelelően, pár éve ki is kellett vágni belőle 60 centimétert, azóta minden este bélmosáson esik át. A család már minden követ megmozgatott, hogy hazánkban vagy a környező országokban találjanak megoldást, most úgy tűnik sikerült is. Viszont a londoni kezelés számlája 11 millió forintra rúg, melyet már sikerült egy adományozó segítségével összegyűjteniük, viszont az ott tartózkodást, és a felmerülő plusz költségeket nincs miből fedezni.

Összefogásunk során a kaposvári Rotary Club segítségével karácsonykor összesen 1.1 millió forintot adtunk át Leviéknek, a Rotary elnökével Dr. Káposztás Zsolttal. Január első napjaiban viszont újra felkerestük a Kende családot, hiszen hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója,

a kaposvári KOMETA is hozzájárult Levente gyógyulásához, és 2 millió forinttal támogatta rajtunk keresztül a családot.

Összegyűltek az adományok, karácsonyi ajándékként vittük őket házhoz az Összefogás családjaihoz - VIDEÓ

Összegyűltek az adományok, karácsonyi ajándékként vittük őket házhoz az Összefogás családjaihoz - VIDEÓ

Minden eddigi Összefogásunknál nagyobb feladatot vállaltunk be idén, hiszen azon kívül, hogy kaposvári rászoruló családok és intézmények számára szükséges tárgyi adományokat vittünk házhoz karácsonykor, ezúttal egy beteg kaposvári kisfiú gyógyulásához is hozzá kívántunk járulni egy nagyobb összegű t

Köszönjük az önzetlen felajánlást, és még egyszer köszönjük mindenkinek, aki a Nagy Kaposvári Összefogás során segített!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: