2023. 11. 22., Szerda, 16:51

Íme az ember a mém mögött: felfedte kilétét az egyik legismertebb mém

Megható okból fedte fel kilétét az egyik legismertebb mém: imádja érte az internet. 

A white guy blinking, vagyis a "Te meg miről beszélsz?" című mém arcaként világhírűvé vált férfi a lehető legjobb célra használja ismertségét.

Ma már senki sem lepődik meg azon, ha hétköznapi személyek egy jól elkapott pillantását vagy mozdulatát a következő napon már internetes mémként látja viszont. Ugyanakkor az emberek valódi kiléte legtöbbször rejtve marad a nagyközönség előtt.

Az egyik ilyen a "Te meg miről beszélsz?"-mém, ami egy gif, és mindössze annyi látszik rajta, hogy egy férfi zavartan pislog, és teljesen bolondnak nézi a kérdezőt. 


Ám azt már sokáig csak legközelebbi ismerősei tudhatták, hogy egy bizonyos Drew Scanlon rejtőzik a mém mögött.

Scanlon még korábban, a Sky Newson beszélt arról, hogy az egész dolog szórakozásnak indult, merthogy a munkahelyén rendszeresen készítettek hasonló vicces GIF-eket. Csakhogy ez volt az első, ami ki is került a netre - írja a Femina.

Rájött, hogy ismertségét pozitív értelemben is kiaknázhatja, és ezáltal több nehéz sorsú emberen segíthet - Scanlon ezért adománygyűjtésbe kezdett a szklerózis multiplexben szenvedő betegek javára.

Tette mindezt egyszerre megható és zseniális módon: minden évben részt vesz egy jótékonysági kerékpárversenyen, amit a szklerózis multiplex nevű betegség ellen küzdő National Multiple Sclerosis Society alapítványnak szerveznek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: