2023. 11. 07., Kedd, 09:23

Vádemeléssel zárult a Tesco parkolójában zajló love story

A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat két fiatal férfival szemben, mivel az egyikük korábbi barátnőjének udvarló férfit bántalmazták Nagyatádon.

A Tesco parkolójában a vádlott épp volt barátnője, és a sértett autója mellett állt meg. Az idősebb vádlott érzékelte, hogy a volt kedvese, és annak új udvarlója mellett állt meg, ezért a még mindig féltékeny férfi a kocsihoz lépett és kérdőre vonta a sértettet, hogy miért beszélget az ő volt barátnőjével.

A vádlott agresszív fellépése miatt a sértett annyira megijedt, hogy megpróbált elhajtani az autójával, amikor is a nagy siettségben nekitolatott a vádlott autójának.

A sértett ekkor kiszállt a kocsijából - ez lett a veszte, mert a vádlott a balesettől csak még agresszívebb lett, és ököllel nekiesett az új udvarlónak. A bántalmazásba a vádlott barátja is bekapcsolódott és az időközben földre került sértettet tovább ütötték. A terheltek a nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett sértetten kívül a helyszínre érkező rokonát is bántalmazni kezdték, cselekményükkel a rendőrök kiérkezésekor hagytak fel.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottakkal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: