2023. 09. 28., Csütörtök, 10:40

Olyan erővel ütötte a somogyi férfi az élettársát, hogy a nő elájult

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki újabb kapcsolatában is bántalmazta párját.

Az agresszív férfi – akit 2015-ben akkori élettársa sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt ítéltek el – szabadulását követően létesített élettársi kapcsolatot jelen ügy sértettjével egy somogyi faluban. A férfi és a nő között 2022 nyarától gyakoriak voltak a veszekedések a terhelt féltékenysége miatt. A nő 2022 novemberében orvoshoz vitte a korábbi kapcsolatából született gyermekét, ahová a gyerek apja is elkísérte őket.

A féltékeny vádlott az esti órákban a gyerekkel hazatérő sértettel egyből veszekedni kezdett, majd indulatát nem fékezve ököllel fejen ütötte az előle a konyhába menekülő nőt, aki az ütéstől elájult. A férfi ekkor sem hagyott fel a bántalmazással, a járólapon fekvő, magatehetetlen asszonyt többször megütötte és megrúgta az oldalán

A nő a vádlott magatartása következtében egyéb, zúzódással járó sérülések mellett négy hét alatt gyógyuló bordatörést szenvedett.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a más ügyben jogerős büntetését töltő, visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: