2023. 09. 20., Szerda, 10:06

Így néz ki a pénteken Bagossy-val debütáló, megújult K-Központ és a várható programkínálata!

Kaposvár szívében, a Kossuth Lajos utca 1-9. alatt egy ikonikus hely újjáélesztése a cél, amely meghatározó helyszín volt az itt élők számára. Az egykori Latinka Ház elhasználódott épületet felújították, és most új pompájában várja a látogatókat, hogy ismét elfoglalja méltó helyét a megyeszékhely életében. 

Mindezeken túl gondoltak a fiatal generációra is, hiszen Kaposvár helyet ad az egyetemi generációnak is. Szerencsés véletlen, hogy a K-Központ Rendezvényház szomszédságában működik a Rippl-Rónai Művészeti Intézet is.

Nem titkolt szándékunk az is, hogy számukra alakítsunk ki egy olyan helyet, ahová szívesen járnak a fiatalok nem csak szórakozni, de kiállításokat rendezni, vagy akár egy-egy önálló műsorszámmal bemutatkozni a nagyközönség előtt. Ez a hely számukra és művészetük számára is otthont ad majd - mondta Galambos Attila szerdán, a megújult rendezvényház sajtóeseményén.

A K-Központ Rendezvényház egy olyan hely a magyar előadóművészek számára, ahol színvonalas technikai háttér és személyzet fogadja majd őket, ahol a színpadi körülmények professzionális élményt nyújtanak a számukra és ahol a közönség is azt érezheti, hogy erre várt, végre egy olyan hely, ahol számít a véleménye és az, hogy igazán jól érezze magát! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: