2023. 09. 20., Szerda, 10:38

A nő elköltözése se akadályozta meg párját, hogy többször megverje

A Kaposvári Járási Ügyészség kirendeltsége kapcsolati erőszak, zaklatás és lopás miatt emelt vádat azzal a dél-somogyi férfival szemben, aki többször megverte és telefonon zaklatta volt élettársát, továbbá tűzifát lopott, majd adott el lakóhelyén.

A férfi évek óta élettársi kapcsolatban élt a sértettel, közös gyermekük is született, de kapcsolatuk 2022 nyarán megromlott, ezért a nő albérletbe költözött. A férfi nehezen dolgozta fel a szakítást, a sértettet többször felkereste.

Találkozásaik során azonban nem tudta indulatát fékezni és a nőt albérletében, munkahelyén, majd – már egy másik faluban lévő – lakóhelyén is megverte. A vádlott a veréseken túl telefonhívásai során megöléssel fenyegette volt élettársát

A férfinek továbbá lopás miatt is felelnie kell, mivel közel 200.000 forint értékű tűzifát vágott ki lakóhelyének közelében, aminek egy részét eladta, a másik részét pedig felhasználta.

Az ügyészség a Barcsi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta.  

Kérjen segítséget!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">Amennyiben Ön akár&nbsp;szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális&nbsp;erőszak áldozata, joga van a segítségre.&nbsp;Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen&nbsp;bármelyik rendőrkapitányságon, vagy&nbsp;tegyen&nbsp;bejelentést&nbsp;a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: