2023. 09. 14., Csütörtök, 13:30

Péniszfiatalító terápiába kezd a világ legegészségesebb embere, hogy jobban menjen a szex

Bryan Johnson a tervek szerint hetente háromszor alkalmaz majd lökéshullám-terápiát a péniszén, hogy kiderüljön, ez javítja-e a szexuális teljesítményt.

Bryan Johnson az a különc amerikai milliárdos, aki rengeteg pénzt költ az egészségére. Kitűzött célja, hogy visszafiatalítsa magát. Ez évente 2 millió dollárjába (kb. 713,5 millió forint) kerül. Johnson eddig a megfelelő edzés és diéta betartására összpontosított. Naponta 1977 kalóriát visz be a szervezetébe, és szigorúan tartja az alvási ütemtervét is. Emellett volt, hogy 17 éves fiától kapott vérátömlesztést.

Orvosai szerint 45 évesen a szíve olyan egészséges, mint egy 37 éves emberé, a tüdeje pedig egy 18 éves tüdőnek felel meg


 

Johnson most egy újabb célt tűzött ki maga elé: szeretné megfiatalítani a péniszét. 

X közösségi csatornáján azt is megosztotta, pontosan miként szeretné elérni a fent említett célt.

A bejegyzése szerint hetente három alkalommal lökéshullám-terápiát alkalmaz, ami 1-2 ezer dollárba (356-712 ezer forint) kerül. Azt nem írta, hogy ezzel az összeggel hetente, havonta vagy alkalmanként kell számolni

A terápia során hanghullámokkal stimulálják a pénisz szöveteit, hogy ezzel serkentsék a véráramlást. Vannak ugyan bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy az alacsony intenzitású lökéshullám-terápia javíthatja a merevedést azoknál, akik érrendszeri eredetű merevedési zavarban szenvednek.

Johnson szerint az eljárással azt tesztelik, hogy javulhat-e így az éjszakai erekció (növekszik-e ennek száma), a szubjektív szexuális élmény, illetve maga a szexuális elégedettség.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: