2023. 04. 04., Kedd, 11:12

Újabb 24 órás sebességellenőrzést tart a rendőrség, mi javasolhatjuk a somogyi helyszíneket

Április 21-én 6 órától április 22-én 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz.

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési pontokra, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva április 21-én egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva a magyar rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez.

Az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár arra vonatkozóan, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

Jöhet az átlagsebesség-mérés az új 67-esen?

Jöhet az átlagsebesség-mérés az új 67-esen?

A napokban az egyik legnépszerűbb autós portál újra foglalkozott a hazánkban már többször belengetett átlagsebesség-mérés témával, melynek okán Kaposváron is megkezdődtek a találgatások a 67-es és az új mérési mód lehetséges kapcsolatáról.

Az állampolgárok javaslatait az illetékes rendőr-főkapitányságok 2023. április 4-én 11 órától április 10-én 12 óráig az erre a célra létrehozott e-mail címekre várják:

Somogy vármegye -  speedmarathon@somogy.police.hu

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: