Grillterasszal, élőzenével ünnepli 9. szülinapját a Trattoria!

2023. 03. 30., Csütörtök, 10:00

Grillterasszal, élőzenével ünnepli 9. szülinapját a Trattoria!

Április 7-én, pénteken ünnepli fennállásának 9. évét Kaposvár egyik kedvenc étterme, a Trattoria la Prima. Az olaszos étterem minden téren bedobja magát a szülinapon! 

Egy étterem akkor működik jól, ha a vendég jól érzi magát, finomat kap, aminek melegnek kell lennie az meleg, aminek hidegnek az hideg. Ha mindezek találkoznak a megfelelő ár/érték aránnyal, akkor megalapoztuk, hogy a vendég ránk gondoljon legközelebb, amikor egy ebédet, vagy egy szép esti vacsorát szeretne eltölteni - foglalta össze vendéglátós hitvallását az étterem üzletvezetője, Hirsch Sándor az 5. szülinap apropóján, 2019-ben.

Mint mondja, ars poeticája azóta sem változott, ahogy a lendületes, kreatív hozzáállása sem, ami tettenérhető  a folyamatosan frissülő ételkínálatban, újdonságokban és a hétről-hétre változó kedvezményes ajánlatokban. Jelenleg is több újítás és ötlet van terítéken, melyekből az április 7-én megrendezésre kerülő szülinapon kaphattok először ízelítőt!

Az étterem Kossuth térre néző, egyedülálló panoráma teraszát és a jó időt kihasználva Magyar Botond, a Dorottya Bistro konyhafőnöke ekkor izzítja be először a Trattoria grillteraszt, melyet a következő hétvégéken is élvezhettek majd!

Ezen a hétvégén indul el a várva-várt éjszakai pizzakiszállítás is (péntek-szombat hajnali 4-ig), ami régóta tátongó lyukat töm be Kaposváron. Az ünnepi hangulat fokozásáról Horváth Lukics Rajmund élőzenével gondoskodik.

Boldog Szülinapot Trattoria!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: