2023. 03. 10., Péntek, 12:19

Nem hiszik el a fonyódiak, hogy öngyilkosság lett volna a keddi vonatgázolás

Kedd délután történt Fonyódon a tragédia, mikor a Fürdő utcai vasúti átjáróban az érkező InterCity halálra gázolt egy 80 éves idős férfit.

A helyszínelést követően a rendőrség úgy tájékoztatott, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, tehát öngyilkosságként kezelik az esetet. A napokban viszont a budapestkornyeke.hu felkeresett több fonyódi lakost is, akik ismerték az áldozatot, ők viszont nem hisznek abban, hogy a 80 éves Pista bácsi öngyilkos lett volna:

Nagyon sajnáljuk, ami Pista bácsival történt, nagyon kedvelte mindenki. Bár persze külső szemlélőként nem ismerhetjük, mi zajlott a lelkében, de nem láttunk rajta olyan jeleket, ami azt mutatná, hogy végezni akar magával -mondta az áldozat egyik ismerőse. 

Nem tudom elhinni, hogy szándékosan sétált volna a vonat elé. Én inkább úgy gondolom, hogy szörnyű baleset történt. Talán át akart ballagni az átjáróban, de lassabb volt, és nem ért át a vonat előtt. Nekem ez sokkal hihetőbb, mint a szándékosság -mondta az áldozat egyik ismerőse. – mondta egy helyi férfi. 

Tragédia - A vonat elé ugrott egy idős férfi Fonyódon

Tragédia - A vonat elé ugrott egy idős férfi Fonyódon

Feltehetően öngyilkos lett az idős férfi kedd délután.

Egyszerűen nem is értem, de nagyon sokszor látom, hogy emberek a jól látható tilos jelzés ellenére átsétálnak az átjárón. Nyilván a vonat érkezésére ráhagynak egy jó adagnyi biztonsági időt, de kérdem én, miért nem lehet megvárni, míg szabad lesz a jelzés? Egy ilyen esetben sajnos csak egyszer hibázhat az ember, nem éri meg a sietség – mondta az egyik közelben élő lakos. 

FIGYELEM!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: