2022. 12. 31., Szombat, 11:08

Két kaposvári röplabdásunk is befért az alapszakasz 5 legjobbja közé

Féltávnál jár a női Extraliga alapszakasza, 7 mérkőzésen vannak túl a kaposvári csajok is, melyeknek többségét idegenben játszották, ehhez képest mégis kiemelkedő számokat tudhatnak maguk mögött játékosaink.

Az Extraliga TOP 5 legponterősebb játékosa közé ugyanis befért két kaposvári is, a negyedik helyen szettenkénti 4,62-es pontátlaggal Szedmák Réka áll összesen 111 szerzett ponttal, míg a liga legponterősebb játékosa szerb átlónk, Isidora Ubavic lett, aki 24 játszma alatt 118 pontot termelt, 4,92-es pontátlagánál pedig nincs is jobb a női Extraligában.

Az ünnepi szünetben történt némi változás is a csapatnál, Natasa Narancic szerződése ugyanis lejárt, aki így hazatér szerbiába, a KNRC pedig új karmester szerződtetésén dolgozik.

A csajok január 13-án kezdik a 2023-as évet, mégpedig hazai pályán az MTK ellen, jó hír pedig, hogy az alapszakasz második felében több hazai mérkőzése lesz a kaposvári alakulatnak, egészen pontosan január 27-én, február 3-án, 10-én és 17-én lépnek majd pályára az Extraligában, míg a Magyar Kupában már az elődöntő összecsapásai következnek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: