2022. 11. 08., Kedd, 14:34

A karácsonyfa után már a bódék is érkeznek a Kossuth térre

Nagyon bepörögtek az események városunk központjában.

Bár az adventhez nincs sok köze, de attól még átrendezte kicsit a Sétálót az a tucatnyi kaspó, amelyek még október közepén érkeztek meg, majd múlt héten be is lakták őket a díszcseresznyefák. Itt aztán nem volt vége a fásításnak, hétfőn megérkezett a város karácsonyfája is, amely 13 méteres magasságával simán viszi a prímet.

Megérkezett a Kossuth térre az idei városi karácsonyfa!

Megérkezett a Kossuth térre az idei városi karácsonyfa!

Egyenesen Kaposújlakról röppent a belváros szívébe az idei városi karácsonyfa, egy 30 éves, nagyjából 13 méteres lucfenyő személyében.

Viszont nincs adventi vásár bódék és árusok nélkül, előbbiek pedig kedd reggel már szépen lassan el is kezdtek szállingózni a vásár területére. 

Ezen kívül kiderítettük, hogy idén fényárba öltözik a felújított Vasútállomás melletti gőzös is, lesznek új közönségkedvencek (mint tavaly a fénygömb), viszont nem lesz 0-24-es kivilágítás az energiaválság jegyében, valamint jégpálya sem.

Lehet tesztelni egy műjégpályát? Megoldottuk 30 mp alatt - VIDEÓ

Lehet tesztelni egy műjégpályát? Megoldottuk 30 mp alatt - VIDEÓ

Mint ismert, idén először sok más újdonság mellett műjégpálya kapott helyet a Kossuth téren az adventi időszak alatt. A kaposváriak az elmúlt napokban ellepték a 12x16 méteres területet, így mi sem maradhattunk el a szokásos tesztünkkel. De miként lehet ezt megtenni, és mit lehet róla mondani? Mutat

Ha pedig a programokra vagytok kíváncsiak azokat is tudjuk, nézzétek csak:

Kaposvári advent - Vastag Csaba és Rost Andrea is érkezik

Kaposvári advent - Vastag Csaba és Rost Andrea is érkezik

Közzétették a részletes programokat, így mutatjuk, mire lehet számítani a szokásos vásáron kívül a városban az adventi időszakban.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: