2022. 09. 05., Hétfő, 13:52

Folytatódik a 67-es kálváriája, a hétvégéig megint lezárják az aszalói szakaszt

Most épp szeptember 9-ig tolták ki az új 67-es út teljes lezárását a somogyaszalói szakaszon, továbbra is portáltábla szerelés miatt. A többi szakaszt már lehet használni, ám figyeljünk oda, több helyen is forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Augusztus közepén kezdtek az új 67-es úton lévő portáltáblák szerelésébe, azóta pedig folyamatosan meghosszabbítják a szakaszok lezárását. Most épp szeptember 9. 16 óra az új időpont, eddig nem lehet majd használni az Útinform szerint a somogyaszalói szakaszt:

A 67-es főút autóúti szakaszát a Kaposfüred északi csomópont és a Somogyaszaló északi csomópont között portáltábla építése miatt mindkét oldalon lezárták. 

Még mindig nincsenek kész a portáltáblák, jővő hétig lezárva marad a 67-es

Még mindig nincsenek kész a portáltáblák, jővő hétig lezárva marad a 67-es

Újabb egy hétig nélkülözniük kell az autósoknak az új 67-est.

Ezen kívül a 67-es főúton a héten újabb szakaszon várható forgalomkorlátozás. Kedd reggeltől forgalomterelés kezdődik, melynek során a 42-es és a 44-es km között a Balaton felé vezető oldalra terelik át a járműveket, ahol irányonként egy-egy sáv lesz járható. Ehhez hétfőn kezdik el a terelés kiépítését. Az osztott pályás szakaszon a 62-es és 64-es km között mindkét oldalon lezárják a belső sávot és az ott dolgozók biztonsága érdekében jelentős sebességkorlátozást is bevezetnek. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: