2022. 05. 30., Hétfő, 12:15

Strandolni még nem fogunk a nyár első hétvégéjén

A héten – a naptár szerint már hivatalosan is – beköszönt az idei nyár. Az időjárást és a hőmérsékletet vizsgálva azonban nem valószínű, hogy Balatonban fogunk fürdőzni.

Szerdán itt a június, beköszönt az idei nyár is hivatalosan, mondjuk tegyük hozzá azt is, hogy tavasz nem is nagyon volt. Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni, ezen az időjáráson, bár az elmúlt időszakban érezhettük már a nap égető erejét, az első nyári hétvégén úgy tűnik nem fogunk még strandolni. Legalább is az időjárás előrejelzések ezt mondják, a Balaton vize az északi parton 18-19 fok körül mozog, ami bár nem vészes, de lássuk be, nem is a legkellemesebb.

Hétvégére 26-27 fok között mozog majd a hőmérséklet, ezzel önmagával nem is lenne baj, azonban úgy tűnik, hogy a Balaton szebbik felén záporok és zivatarok fogják színessé tenni a napjainkat. Bár esőben is lehet király programokat csinálni, azt azért nagyon nem tanácsoljuk, hogy ilyen időben mártózzatok meg először a magyar tengerben, de nézzük a dolgok jó oldalát, addig sem költünk közel 2.000 forintot egy lángosra.

Reméljük, azért nem kell sokat várni, hogy élvezhessük az igazi balatoni nyarat

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: