2022. 05. 16., Hétfő, 09:19

Felesége tízéves kislányát molesztálta a somogyi férfi

Az ötvenes éveiben járó férfi felesége korábbi kapcsolatából született kislányát molesztálta, a felesége pedig asszisztált ehhez.

Az anya sem volt különb

Az anyának a korábbi kapcsolatából négy gyermeke született, akiket elhanyagoltságuk miatt anyai nagyanyjuknál helyeztek el, ugyanakkor a nőt továbbra is kapcsolattartási jog illette meg, ezért a két kisebbik gyermek rendszeresen nála és a vádlottnál töltötte a hétvégéket.

Közös játék, együtt alvás

 

A férfi ezt használta ki arra, hogy szexuálisan közeledjen a tíz év körüli kislány felé; a férfi ugyanis a közös játék, illetőleg az együtt alvás során rendszeresen keresett alkalmat arra, hogy a kislányt a nemi szervei környékén megérintse, simogassa

Az anyának is felelnie kell

A vádlott cselekménye a kislányban zavart és félelmet keltett, amit jelzett anyjának is, aki azonban sem a vádlottat nem vonta felelősségre, sem a hatóságoknak nem jelzett, ezért kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt kell felelnie.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a férfival szemben fegyházbüntetés, közügyektől eltiltás, illetőleg tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt érintő valamennyi foglalkozástól történő végleges eltiltás kiszabására tett indítványt.

Az ügyészség a molesztálással szemben tétlen anyával szemben felfüggesztett börtönbüntetés és a kiskorúakat érintő határozott idejű foglalkozástól eltiltás kiszabására, valamint a kiskorú sértettel szembeni szülői felügyeleti jogának megszüntetésére tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: