2022. 04. 07., Csütörtök, 15:38

Vissza a jövőbe! Bombasztikus formában éled újra a legendás DMC-12

Minden idők egyik legikonikusabb mozis négykerekűje 27 évvel a trilógia első része után elektromos hajtással, és bomba formával tér vissza az utakra.

Bár a DeLorean által közreadott képek elég sok okot adnak a találgatásra, pár dolgot elárultak a 2022. augusztus 18-án bemutatásra kerülő verdáról. Néhány részlettől eltekintve teljesen új, gömbölyűbb dizájnnal érkezik az olasz Italdesign kezei közül, akik egyébként az eredeti DMC 12-est is tervezték Giorgio Giugaro irányítása alatt. 

BRÉKÓ! Újra gyártószalagon a DeLorean!

BRÉKÓ! Újra gyártószalagon a DeLorean!

A 2015-ös év második fele javarészt arról szólt, hogy októberben vajon megjelenik-e Marty McFly és a doki a múltból, hogy megváltoztassa a jelent, ami hatással lesz múltra, és ezáltal őőő várjunk csak. Jó, úgy tűnik nekem is újra kell néznem a részeket, hogy képbe legyek a sztorival hiszen úgy tűnik

Az extrém módon kiszélesített sárvédő, a légterelő lécekkel fedett hátsó szélvédő és a gömbölyű formavilág ígéretesnek tűnik, a lámpa fölötti illesztési hézagok pedig arra utalnak, hogy egy elektromosan kibújtatható hátsó szpojlert is beépítettek a kocsi hátuljába. A sirályszárnyas ajtókat megtartják, az orr-részen pedig egy V-alakú motívum lesz. 

Vajon fluxus kondenzátor kerül bele?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: