2022. 04. 05., Kedd, 11:06

Városszerte elkezdték jelölni a kátyúkat, de egy hatalmas kráter még rajtuk is kifogott!

Az elmúlt hetekben feltűnhetett a kaposvári autósoknak, hogy egyre több kátyút rajzoltak körbe a város útjain.

Ezek rendszerint a nagyobb úthibák jelölésére szolgálnak, melyeket a következő időszakban általában ki is szoktak javítani. Tekintve, hogy tavaly szintén épp egy bicikliverseny előtt söpört végig a városon egy nagyobb útfelújítási hullám,  - kicsit több, mint 30 nap múlva pedig érkezik Kaposvárra a Giro d’Italia mezőnye - nem lepődnénk meg, ha az előttünk álló időszakban egyre több útfelújítást végző csapattal találkoznánk. A Magyar Közút egyébként már március 21-én nekilátott a Giro d’Italia miatt a 61-es főút Böhönye utáni szakaszán a burkolatjavításnak, de nem ez lesz az egyetlen.

A Vásártéri után felmarták az Áchim András utcát is

A Vásártéri után felmarták az Áchim András utcát is

Pénteken számoltunk be róla, hogy meglepő gyorsasággal felmarták a Vásártéri út egy részét, így óvatosan kell közlekedni a környéken. Mára a munkagépek már az Áchim András utcánál tartanak.

Ennek persze csak örülhetünk, a tél vasfoga szokásához híven kikezdte a város útjait, így nem aggódunk azon, hogy ne lenne munkája a felújító brigádnak. És ha már itt vagyunk, segítünk is: az elmúlt hetekben egy hatalmas kráter alakult ki a Vásártéri úton, amit kb. minden második nap megkapunk olvasóinktól, így szinte naprakészen követhetjük felcseperedését:

Ugyan ez még nincs bejelölve, de azért örülnénk, ha ez is eltűnne. Nektek melyik a kedvenc kaposvári kátyútok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: