2022. 03. 29., Kedd, 10:42

Sztárfellépők is ott lesznek a pedagógusokért szervezett szolidaritási koncerten

Nincs még programod április elsején estére? Kapj el buszt vagy vonatot Veszprémből Budapestre, állj ki a tanárok mellett és élvezd az ingyenes koncerteket, ahol többek között fellép Azahriah és a Punnany Massif is. Mutatjuk a részleteket!

Nem, ez nem egy április elsejei tréfa, valóban ingyenes koncertek lesznek péntek este Budapesten a Kossuth téren. Az esemény apropója pedig nem más, mint a pedagógusok sztrájkja melletti szolidaritási kiállás. Április 1-én a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom együttműködésében szolidaritási koncertet és tüntetést szerveznek a sztrájkoló pedagógustársadalom megsegítésére, ahol pénzbeli adományokkal és közös kiállással támogathatjuk azokat, akik az elmúlt hetekben is mindent megtettek az oktatás jövőjéért.

Mint írják az esemény ingyenes, de ha van rá lehetőségünk, akkor támogathatjuk a sztrájkot támogatói jeggyel. A szolidaritási koncerten számos ismert hazai zenekar és előadó is fellép, valamint több színész, művész és aktivista is felszólal majd. A teljesség igénye nélkül találkozhatunk a Punnany Massiffal, a Deep Glazezel, a Ricsárdgírrel, a Belmondoval, Azahriahval, valamint színpadon láthatjuk Molnár Áront, Nagy Ervint, Törley Katát és még sok-sok nagyszerű felszólalót.

További részletekért és infókért érdemes követni az esemény facebook oldalát, ahol naponta jelentenek be újabb és újabb fellépőket. A “Tanítani akarunk, de nem mindegy hogyan!” - Szolidaritási koncert a Pedagógusainkért! esemény szervezői azt írják, hogy a meghívott fellépők olyan zenészek, zenekarok, művészek és ismert emberek lesznek, akik szívükön viselik a mindenkori pedagógusok, diákok és mindannyiunk közös jövőjét. A koncertből befolyó összeget pedig teljes egészében a sztrájkoló pedagógusok támogatására szeretnénk fordítani.

Nem rossz program.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: