2022. 03. 07., Hétfő, 09:07

Kiskorú barátnőjét futtatta a kábítószerfüggő férfi

A húszas éveiben járó somogyi férfi kiskorú barátnőjét előbb koldulásra, majd prostitúcióra kényszerítette.

A kábítószerfüggő férfi 2020 októberében ismerkedett meg az akkor 17 éves, intézetből szökésben lévő sértettel, aki idővel erősen kötődni kezdett a férfihoz.

A folyamatosan pénzzavarral küzdő férfi ezt kihasználva előbb koldulásra kényszerítette a lányt, majd egy ismerősének készpénzért többször átadta szexuális cselekmény végzése céljából.

A kiskorú sértettnek - akit a vádlott rendszeresen bántalmazott és megalázott, ha nem tette azt, amit kért tőle – 2021 júniusára elege lett a férfi életviteléből és viselkedéséből, ezért elmenekült. Ezt azonban az elkövető nem hagyta annyiban, megkereste a lányt, és

a nyílt utcán úgy arcon ütötte a vele szemben ellenállást tanúsító sértettet, hogy eltörött az arccsontja.

A bántalmazással összefüggésben értesített kaposvári rendőrök a vádlottat még aznap elfogták és őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Az ügyészség fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádlott ismerősével szemben, aki tisztában volt a neki pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó sértett életkorával, gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt börtönbüntetést indítványozott.

Figyelem!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón!</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: