2022. 02. 28., Hétfő, 13:09

Saját minifesztivállal tér vissza a Kispál és a Borz

Újra aktív a Kispál és a Borz, a kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb magyar zenekara új dalokat készít, nyáron pedig koncertet ad egy minifesztiválon Orfűn.

A csapat, amelynek mostani felállásában Lovasi András, Kispál András és Dióssy D. Ákos mellett Bajkai Ferenc dobol, a visszatérést a Partizán YouTube-csatornán jelentette be, és Rózsaszín című új dalát is előadta. Mint a műsorban elhangzott, három új dalt már rögzítettek és tervezik egy új stúdióalbum megjelentetését.

A Kispál és a Borz a Kispál on Orfű című minifesztiválon tér vissza augusztus 26-27-én. Az esemény első napján akusztikus koncertek lesznek, fellép Kispál és Lovasi duója is, majd másnap lesz a Kispál és a Borz visszatérő koncertje, valamint más előadók (például az Analog Balaton, a Tudósok, A kutya vacsorája, a Kinopuskin és az Üllői Úti Fuck) fellépése.

Csinálj olyat hogy… A Fishing on Orfű legszürreálisabb koncertje egy vécében kapott helyet - VIDEÓ

A Kispál és a Borz, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara 1987-ben alakult, és a 2010-es Sziget fesztivál mínusz egyedik napján adta búcsúkoncertjét. A pécsi csapatnak tíz stúdiólemeze, két koncertalbuma, egy válogatása, néhány maxija és két DVD-je jelent meg.

Első hivatalos lemezük az 1990-ben kiadott Naphoz Holddal volt, utolsó stúdióalbumuk a 2004-ben megjelent Én, szeretlek, téged.

  

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: