2022. 02. 19., Szombat, 12:45

Bordó vagy sárga? Döntsd el te, milyen színű legyen a város közbringarendszere

Az elmúlt héten mutatta be a város, hogy milyen lesz az új közbringarendszer Kaposváron, ám arról, hogy a Tekergő névre keresztelt kerékpároknak milyen legyen a külseje már Ti dönthettek!

A hamvaiból főnixként újjáéledő kaposvári közbiciklirendszer ezúttal 170 elektromos rásegítésű biciklit tartalmaz, amelyeket a városban 18 dokkolóból lehet majd magunkhoz venni. Ezeknek a pontos helyszínéről még nincs infó, az viszont biztos, hogy lesz a Desedán, a Rippl-Rónai Villában, az uszodánál és a belvárosban is, remélhetőleg már a nyár elején.

A gyártás megkezdése előtt azonban van még egy rendkívül fontos pont, melyről a kaposváriaknak kell döntenie, mégpedig az, hogy milyen legyen a Tekergő színe. A bordó és a citromsárga közül lehet ezúttal választani EZEN a linken, melyek passzolnak egyrészt a helyi buszainkhoz, valamint a város színéhez. Utóbbit mi azért preferálnánk talán egy kicsit jobban, mert a sárgával a biciklik valamelyest feltűnőbbek lennének, talán még inkább felhívva az autósok figyelmét a közlekedő kerékpárosokra.

De ha már ötletelünk, mi azért megnéztük volna ezeket akár a 74 színében is, vagy pinkben, vörösben, zöldben is…. Még szerencse, hogy értünk a Painthez:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: