2022. 02. 02., Szerda, 14:08

Új helyen, újdonságokkal vár benneteket Kaposvár legjobb grillcsirkése!

A környék, a város, a régió, és alighanem az ország egyik legfinomabb guruló grillcsirkése fél éves szülinapját ünnepli, ez alkalomból pedig minden vendégektől érkező kérést lámpásból előbújó Dzsinn módjára teljesítenek. A belvárosi rajongók kérése már teljesült is, egy közülük még decemberben, miután székhelyüket az Árpád utcából a belvárosba, az OBI-val szembe tették át. De ez csak az első a három kívánságból!

Az átlagos grillcsirkék egy jellemző rossz tulajdonsága, hogy hidegen már nem nyújtják ugyanazt az ízélményt mint frissen. A Grillcsirkés cuccok azonban melegen-hidegen egyaránt hozzák a formájukat, ezért felmerült az igény a hideg köretekre. A megoldás a Dorottya Hotel mesterséfjétől, Magyar Botondtól érkezett, aki három tökéletes hideg salátát állított össze részükre, melyek jövő héttől az állandó étlap részét képezik, és a hotelből érkeznek naponta frissen: babsaláta, hagymás krumplisaláta, coleslaw saláta.

A tökéletes grillcsirke nyomában - Négy keréken találjátok Kaposvár legjobb grillcsirkéjét

A tökéletes grillcsirke nyomában - Négy keréken találjátok Kaposvár legjobb grillcsirkéjét

Köztudomású, hogy az ismert univerzum legfinomabb dolgai közé tartozik a grillcsirke is, ha az jól el van készítve. A "HA"-nak azonban ebben a műfajban kiemelt szerepe van - hogy lesz kívül ropogós, belül szaftos és omlós a grillcsirke? A Grillcsirke Kaposvár tudja!

Harmadik kívánságként a legkényelmesebb vendégek vágya teljesült, ugyanis hamarosan indul a kiszállítás a Foodpandán és a Wolton keresztül is!


A fél év nem nagy idő egy vendéglátó életében, de arra épp elég, hogy egy jól működő csapat álljon össze. A Grillcsirkés jelenti: megtörtént, végre olyan team készíti az ételeket és szolgál ki, akik nyitástól zárásig a franchise-tól elvárt minőséget hozzák.

Cím: Kaposvár, belvárosi OBI-val szemben (Carfé kávézó mellett)

Nyitvatartás: H-Sz: 10-19 óráig, V: 10-14 óráig

Telefonszám: +36 20-277-1007

Használható SZÉP kártyák: MKB, OTB

A házhozszállítás indulásának pontos időpontjáért és egyéb aktualitásokért kövessétek a Grillcsirke Kaposvárt Facebookon!

Nyereményjátékunkon most páros csirkézést nyerhettek!
 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: