A tökéletes grillcsirke nyomában - Négy keréken találjátok Kaposvár legjobb grillcsirkéjét

2021. 09. 15., Szerda, 14:00

A tökéletes grillcsirke nyomában - Négy keréken találjátok Kaposvár legjobb grillcsirkéjét

Köztudomású, hogy az ismert univerzum legfinomabb dolgai közé tartozik a grillcsirke is, ha az jól el van készítve. A "HA"-nak azonban ebben a műfajban kiemelt szerepe van - hogy lesz kívül ropogós, belül szaftos és omlós a grillcsirke? A Grillcsirke Kaposvár tudja!

A guruló csirkéknek volt idejük rá, hogy a lehető legjobb formában kerüljenek a kaposvári Mobil Petrol kút parkolójába, hiszen Erika, az üzletvezető egy franchise hálózathoz csatlakozott, akik évek alatt fejlesztették tökélyre tudásukat. Az első ilyen kocsi Debrecenben jelent meg, a nagy siker azonban rövidesen az ország számos részére elrepítette az Ausztriában és Németországban már régóta népszerű grillcsirkés formátumot.

A csirkék, csülkök, oldalasok, császárhúsok pácolva, fűszerezve, nyársa fűzve érkeznek a franchise műhelyből, a sütés pedig itt történik - így garantálják minden helyszínen ugyanazt a minőséget, ízt és frissességet. A kulcsszó a frissesség mellett az alapanyagokon van, melyeket igyekeznek helyben beszerezni - a sertés húsokat például a Privát Hústól -, emellett a manapság egyre nagyobb hangsúlyt kapó adalékanyag-mentesség is fontos szempont.

A fűszerkeverék receptje fejvesztés terhe mellett megkapható, a kevésbé kíváncsiak megtudhatják, hogy az ízesítés borssal és sóval történik javarészt, ami jó hír allergiára hajlamosaknak. A só Parajdról származik, és a világ egyik legjobb minőségű sója, melyről tudni érdemes, hogy a 84 féle ásványi anyag mellett természetes őstengeri iszapot is tartalmaz, amit a legtöbb piacon kapható sóból kivonnak.

Még egy kis műhelytitok, hogy a gázzal való sütés sokkal kevésbé szárítja a húst mint a villanyos, többek között ezért maradnak ezek a húsok ilyen jó szaftosak. 

Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy meglátogassátok őket, nem árt számításba venni, hogy a frissességnek és a kézműves előállításnak hátránya is van a nagyüzemihez képest: a kapacitás véges, ezért nem feltétlenül van mindig mindenből, ezt előrendeléssel viszont át tudjátok hidalni. A jelenleg kissé puritán placc folyamatos fejlesztés alatt van, de mire megérkezik az őszi idő, lesz esőbeálló, és jópár komfortérzetet növelő kiegészítő.

Cím: Kaposvár, Mobil Petrol kút parkoló (Árpád utca 33-35.)

Nyitvatartás: 10-19 óráig, illetve a készlet erejéig

Telefonszám: +36 20-277-1007

Kövessétek a Grillcsirke Kaposvárt Facebookon az akciókért és nyereményjátékokért!

Ha szívesen dolgoznátok itt beugrós kiszolgálóként, jelentkezzetek a grillcsirkekaposvar@gmail.com e-mail címen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: