2021. 04. 12., Hétfő, 10:24

Hétfőn itt láthatjuk a Csiky Gergely Színház Társulatának előadását

Folytatódik a Csiky Gergely Erkélyből Páholy kezdeményezése, így a kaposváriak újra az utcákon, tereken nézhetik meg az előadásokat. 

A társulat április 9-től minden héten egy rövid, zenés műsorral készül: művészeik Kaposvár különböző terein bukkannak fel, hogy szórakoztassák rég nem látott közönséget.

Hétfőn 18:00 órától kezdődik a Fogat fogért című előadás, a Honvéd utca belső udvarán, a kisszínpadon, ahol Sarkadi Kiss János, Kalmár Tamás, Zsíros Linda szerepel majd.

Arany János utcai erkélyekből varázsoltak páholyt a Csiky színészei - VIDEÓ

Arany János utcai erkélyekből varázsoltak páholyt a Csiky színészei - VIDEÓ

A koronavírus miatt otthon maradt kaposváriakhoz házhoz megy e héttől a Csiky Gergely Színház társulata rövid, zenés, szórakoztató műsorokkal. Az első előadást az Arany János köz lakói élvezhették csütörtök este Fándly Csaba és Mészáros Tibor előadásában. Úgy törté

Arra bíztatnak mindenkit, hogy tárják ki az ablakukat, álljanak ki az erkélyre, vagy bátran menjenek le a művészek közé. 

A színház felhívja a figyelmet, hogy a maszk itt is kötelező, és, hogy a nézők figyeljenek a többiekre, és a művészekre is, tartva a másfél méteres távolságot.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: